مقالات لاندری

مشکلات و خرابی های رایج بویلر آب جوش و نحوه رفع آن ها

مشکلات و خرابی های رایج بویلر آب جوش و نحوه رفع آن ها

بویلر آب جوش یک وسیله است که برای گرم نگه داشتن آب در محیط های شلوغ استفاده می شود. این دستگاه با کارایی بالا وعملکرد مداوم در تامین آب داغ، اهمیت بسیار مهمی در پایین آمدن زمان انتظار و بالا بردن عملکرد مشتریان و مراجعه کندگان دارد. این دستگاه معمولا در مکان هایی چون رستوران ها، کافه ها، پارکینگ ها، ترمینال ها، بیمارستان ها و… هر مکانی که رفت و آمد زیادی باشد کاربرد دارد. اما بویلر هم مانند هر دستگاه دیگری ممکن است به دلایل مختلفی دچار مشکل شود. از آن جایی که بویلر با آب در ارتباط است ممکن است دچار رسوب گرفتگی، خوردگی و افت راندمان شود. در ادامه با هم نحوه رفع آن را بررسی می کنیم.

تعریف دقیق از بویلر آب جوش

دسگاه بویلر آب جوش دستگاهی است که به جهت تامین آب جوش به طور دائم در اندازه های بالا استفاده می شود. این دستگاه در مکان های پر تردد استفاده می گردد. به دلیل استفاده آسان و کاربرد های فراوان، در محیط های شلوغ و پر رفت و آمد از این دستگاه استفاده می کنند. دستگاه بویلر آب جوش به خاطر داشتن اتصالات برقی و ترموستات داخلی، نیاز به گاز را از بین می برد و مصرف برق پایینی دارد.

از این دستگاه با عنوان سماور برقی هم یاد می شود و کارکردشان با سماور های سنتی تفاوت دارد. بویلر های آب جوش قابلیت تنظیم دما را نیز داشته و بعد از این که آب به نقطه جوش رسید، المنت ها به شکل خودکار خاموش می شود. در صورتی که دما کاهش پیدا کند المنت ها مجددا به شکل خودکار روشن می شوند. به همین دلیل استفاده بسیار آسانی برای مصرف کننده دارد. از این دستگاه برای انواع مکان های عمومی استفاده می گردد.

خرابی های رایج در بویلر آب جوش

از آن جایی که بویلر ها با آب در ارتباط هستند ممکن است دچار مشکلاتی نظیر رسوب، خوردگی و افت راندمان شود. از اصلی ترین مشکلات بویلر ها، تجمع رسوبات به دلیل تصفیه نامناسب آب است. این مشکل می تواند مشکل بعدی را که کاهش راندمان دستگاه می شود را هم به وجود آورد. این مشکلات در صورتی که حل نشوند به قطعات دستگاه آسیب رسانده و باعث از کار افتادگی می شوند.مشکل بعدی هم افت سطح آب است که می تواند خرابی دستگاه را به دنبال داشته باشد. در این شرایط، قطع کن های آب اگر به درستی عمل نکند ممکن است مشعل بویلر خاموش شده و آسیب های جدب به دستگاه برسد. همچنین خوردگی ها و فرسایش در دستگاه هم یکی دیگر از مشکلات رایج است. این دستگاه نیازمند نگهداری مناسب است که باید حتما توجه شود.

 مشکلات و خرابی های رایج بویلر آب جوش و نحوه رفع آن ها

نحوه رفع مشکلات بویلر آب جوش

نگهداری و تعمیر بویلر آب جوش نیازمند رعایت برخی نکات است. مهم ترین نکته سرویس دستگاه هر چند وقت یک بار است. این دستگاه نیاز به بررسی های مداوم و پیوسته توسط کارشناس دارد. در این دوره ها باید کلیه قطعات هر چند وقت یک بار تمیز شده و سیستم عملکرد دستگاه تنظیم مجدد شود. همچنین عملکرد صحیح آن تست شده و مجددا شروع به کار کند.

 این اقدام می تواند از بروز هر گونه از مشکل در دستگاه جلوگیری کند. مور دیگر تخلیه منظم آب از خروجی های زهکشی به جهت جلوگیری از رسوبات و افزایش کارای بویلر است. از مهم ترین نکات، نصب فیلتر آب است که باعث می شود از ورود املاح جلوگیری شود. این مورد باعث می شود که بر المنت ها رسوبات جمع نشده و عملکرد آن مختل نشود.تمیز کردن بدنه باید به این شکل باشد که دستگاه حتما از برق جدا شده باشد. از پارچه نخی استفاده شده و به هیچ وجه از شوینده های قوی استفاده نشود. همچنین در صورت عدم گرمایش و نشتی باید شیر مغناطیسی و المنت دستگاه در اولین فرصت تعویض شود.

جمع بندی

بویلر آب جوش در محیط های مختلفی کاربرد دارد. به همین جهت ممکن است دوره های خرابی و نیاز به سرویس آن فاصله کمی از هم داشته باشد. این دستگاه با وجود این که عملکرد بسیار ساده ای دارد، اما نیازمند سرویس های دوره ای است. برای دانستن اطلاعات بیشتر درباره بویلر می توانید دیگر صفحات سایت صنایع پاسارگاد را تورق نمایید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *